» Detalj članka
Roman Kristalno zvono autora Mirka Božića predstavljen u knjižari ALFA u Mostaru

Knjižara ALFA održava obećanje dano svojoj publici da će osim što je knjižara biti i mjesto kulturnih zbivanja, pa je tako ugostila mostarskog književnika Mirka Božića koji je predstavio svoj roman Kristalno zvono.


Ovo je bilo malo drugačije predstavljanje, više jedno uogdno druženje kroz koje je publika mogla pobliže upoznati književno stvaralaštvo, ali i kulturni rad samog autora. S obzirom da je Božić uz ovaj roman objavio i nekoliko zbirki poezije, suautor je uz Ivana Kelavu i na monografiji Mostar iza kulisa te organozator je književnog festivala Poligon, istaknula je Ana Babić, direktorica Naklade ALFA.

Roman Kristalno zvono, svojom neobičnom formom, ali pitkim jezikom uvlači čitatelja u Mirkov svijet djetinstva i odrastanja kroz majčine recepte iza kojih se kriju zanimljive priče.

Da ovakav stil pisanja svidio čitateljima svjedoči posjećenost brojnih promocija, kako u BiH tako i u Hrvatskoj, koje je Mirko održao predstavljajući ovaj roman, ali i njeogva prodaja.

 

Na upit o budućim planovima u književnom pogledu, Božić je kazao: Svaki novi susret, novi ljudi koje upoznam su inspiracija za neki tekst, pjesmu ili priču. Tako da je već par rukopisa u pripremi koje čekaju objavu, dodao je.

 

Ovu književnu večer upotpunio je mladi glazbenik Marko Martino Šušak, učenik Elektrotehničke škole Ruđera Boškovića Mostar, skladbama na gitari.
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio