» Detalj članka
NA INTERLIBERU PREDSTAVLJENI ALFINI NASLOVI

Na centralnoj pozornici Interlibera 9.11.2017. predstavljena su najnovija izdanja Alfine biblioteke Knjiga za mladež. 

Na početku su predstavljanja publici se obratio urednik biblioteke knjige za mladež Božidar Prosenjak koji je istaknuo kako je Alfina biblioteka Knjiga za mladež jedna od najkvalitetnijih dječjih biblioteka, a to dokazuju nagrade koje su knjige objavljene u ovoj biblioteci dobile te činjenica kako je veliki broj knjiga ušao u lektirni program te se još jednom zahvalio autorima na povjerenju.

 

I ove godine teme knjiga za mladež su raznolika i zanimljiva, tako imamo i narodne priče, i bajke i romane s izvrsnim temama s kojim se susreću mladi.

 

Drago nam je kako je i ove godine Alfa objavila djelo još jedne mostarske autorice, nakon Sonje Jurić i njezine knjige Na krilima ljubavi, ove godine objavljena je knjiga Borba za život autorice Marine Kljajo-Radić

Uz već navedeni naslov, nova izdanja koja ćete moći pronaći u Alfinoj biblioteci su sljedeća:
Bertig i njuškalo autorice Petre Soukupove; Rajska Ptica Sanje Ujević; Pinoccijeva zaručnica Ugo Sccottia Bernia; Pričam ti priču Đurđice Stuhlreiter; Priče iz šume Želimira Hercigonje; Zvjezdolina Ljereke Šimare; I onda se ponovno zaljubila Nade Mihoković-Kumrić; Pyjama blues Jadranka Bitenca; Oaza nesvakidašnjih prijateljstava Julijane Butter; Od nove do nove Ane Pisac; Zagrebačka Avantura Brankice Blažević; Mama, kupi mi konja Irene Ivetić.

Novost je svakako i kako ste već mogli vidjeti novi odjeljak u biblioteci Knjizi za mladež Lektira lagana za čitanje. Namijenjeno je djeci koja imaju poteškoće u čitanju, pa tako je Alfa već objavila lektiru Povjestice i Sijača sreće u tom obliku, a ove godine smo predstavili i lektiru Divlji konj u tom obliku. Knjigu je predstavio Ante Bežen koji je istaknuo kako ovakvi projekti koji knjigu približavaju svakom čitatelju pa i onom koji ima poteškoće u razumijevanju teksta je važan korak kako bi knjiga bila dostupna svima. 


Sva nova izdanja moći ćete uskoro nabaviti u knjižari ALFA i bolje opremljenim knjižarama kao i u našoj web knjižari.
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio