» Detalj članka
5th ELT Afternoon se održao u Mostaru

U ponedjeljak u punoj konferencijs,koj dvorani hotela Mostar je održan 5th ELt Afternoon u organizaciji Naklade ALFA i Express Publishinga.

  

Nastavnici engleskog jezika su još jednom pokazali veliko zanimanje za stručnim usavršavanjem, a organizatori su im i ovog puta ponudlili izvrsne predavače s odličnim temama koje prate trendove obrazovanja u 21. stoljeća.

 

Steve Lever je goovorio o temi "Comunication in the modern world". Podučavanje stranog jezika je temeljeno na komunikaciji, ali koliko dobro komuniciramo, koliko se razumijemo i jesu li naše komunikacijske vještine na razini zahtjeva 21. stoljeća? Na ova i druga pitanja iz vještina komuniciranja naš predavač je pokušao dati odgovore. 

 

Ivana Bokavšek j govorila o temi "Using QR codes outside the classroom". Većina nas je čula za QR cod, ali koliko ga koristimo, kako ga sam napraviti i koje mogućnosti nam nudi? Odgovore na ova pitanja ponudila nam je naša predavačica u ovoj radionici-predavanju. 

 

Izvrsnim odzivom, ali i zadovoljstvom učitelja, nastavnika i profesora engleskog jezika završili smo još jedan ELT te s se veselio novom susretu. 
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio