Početna Sve novosti Najave Nagradni likovni natječaj

Nagradni likovni natječaj

04.12.2023.
Nagradni likovni natječaj

Tema ovogodišnjeg likovnog natječaja – Priče iz razreda.
Kao i svake godine početkom mjeseca prosinca, prije odlaska na Božićne praznike i zimski raspust, pozivamo učenike na nagradni likovni natječaj.
Više o temi i uvjetima natječaja pročitajte u nastavku.

Naklada ALFA nagradni natječaj za učenike osnovnih škola za Najbolji likovni rad. Tema ovogodišnjeg natječaja je Priče iz razreda.
Zadatak je prikazati događaj, anegdotu ili neki veseli trenutak iz razreda, gdje ulogu imate vi, vaši prijatelji, učitelji. Budite kreativni i prikažite sve ono što veseli vas i vaše prijatelje u učionici i školi. Prikazani događaj možete upotpuniti kratkom pričom ili sve predstaviti u formi stripa.
Cilj natječaja je njegovanje likovne i vizualne kulture, afirmiranje vrsne ilustracije, poticanje dječjeg likovnog stvaralaštva, otkrivanje i afirmiranje dječje darovitosti. Korelacija predmeta Hrvatski jezik – Likovna kultura.
U natječaju mogu sudjelovati učenici od 6. razreda do 9. razreda devetogodišnje osnovne škole.
Natječaj je otvoren do 9. veljače 2024. godine.
Najuspješnije i najzanimljivije radove prema ocijeni stručnog žirija ćemo nagraditi, također nagrada ide i za razred učenika pobjednika natječaja, prema ocijeni stručnog žirija. Tako da učenici koji se prijave za natječaj ne samo da predstavljaju sebe, nego se natječu i za svoj razred i za školu.
Izložba uspješnijih radova pristiglih na natječaj biti će postavljena od 24.2.2024. godine na drugom katu Mepas Mall-a.
Katalog izloženih radova s popisom imena svih sudionika natječaja dobiti će svi učenici koji pošalju radove.
Zahvalnice za sudjelovanje na natječaju dobit će nagrađeni učenici, njihovi nastavnici te škole učenika sudionika natječaja.
Nagrade dodjeljujemo za prvo, drugo i treće mjesto po izboru stručnog žirija, također ćemo nagraditi učenike posebnom nagradom po izboru stručnog povjerenstva i po izboru publike.
Vrijedna nagrada ide i za razred pobjednika.
Svečano proglašenje pobjednika i uručenje nagrada bit će održano 9.3.2024. godine.
Ostale detalje o natječaju i prijavni obrazac za sudjelovanje možete pronaći na sljedećem linku.

prodaja stanova pik blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi